Ik Zwem Beter!

Bij Ik Zwem Beter zwemmen kinderen vanaf 6 jaar die hun A-, B- of C-zwemdiploma hebben behaald. De kinderen ontdekken hier op een speelse manier de mogelijkheden binnen de zwemsport, zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen.

Heel veel plezier bij Ik Zwem Beter!

De aanpak binnen deze groep is gebaseerd op het vernieuwde en bewezen Sterrenplan van de KNZB. Het programma wordt verdeeld in 4 verschillende modules per jaar. De kinderen houden zo plezier in het zwemmen. Ze bouwen uithoudingsvermogen op, leren samenwerken en ontdekken hoe ze de verschillende zwemattributen zoals flippers, plankje, achtje kunnen gebruiken.

Na iedere module volgt een afzwemmoment waarbij de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Het behaalde diploma krijgen de zwemmers ­­­van Ik Zwem Beter mee naar huis.

Krijg je de slag te pakken en vind je zwemmen ontzettend leuk? Je kunt dan verder gaan met wedstrijdzwemmen binnen onze zwemvereniging De Zwoer.

Voor meer informatie of aanmelden voor proeflessen kunt u mailen naar info@dezwoer.nl

De trainingen vinden plaats op woensdag van 17.30 uur tot 18.30 uur. Vanaf  woensdag 16 mei 2018 start ook een nieuwe groep IZB van 18.00 uur to 19.0 uur.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.